تحصیل رایگان تو اروپا توسط کشورهای پیشرفته مثل آلمان، اتریش، دانمارک، نروژ و کشورهای دیگه تاپ اروپا یه فرصت ویژه واسه دانشجویان تو سراسر دنیا هستش. تحصیل رایگان تو اروپا با از بین هزینههای شهری تو دانشگاههای دولتی باعث ایجاد که پیشرفت تحصیلی بدون توجه به رشتههای اجتماعی یا اقتصادی افراد امکانپذیر بشه. شرایط تحصیل رایگان تو اروپا تو کشورهایی مثل آلمان و موسسات مشهوری مثل دانشگاه مونیخ، برلین و دانشگاه هایدلبرگ و در سوئد دانشگاههای معتبری مثل دانشگاه لوند و دانشگاه اوپسالا و سایر کشورهای دیگه فراهم شده.
کشورهای مختلف مثل اتریش، آلمان، سوئیس، انگلیس و…. که میتونین به صورت تقریباً مجانی پذیرش بگیرین.
شرایط تحصیل رایگان تو اروپا
دانشجوهایی که برای تحصیل رایگان تو اروپا اقدام میکنن و برای پذیرش از دانشگاهی مدارک خودشونو ارائه میدن، دانشگاه مربوطه مدارک تحصیلی شخص رو ارزش گذاری میکنه و با توجه به دروسی که فرد گذرانده از صفر تا ۴ نمره میده و معدل شخص محاسبه میشه. عملاً بعضی از دروس خصوصاً دروس عمومی رو ارزش گذاری نمیکنند. مهم در مورد این موضوع اینه که سالیانه سایتهای QS، سایت تایمز و… دانشگاهها رو با توجه به بار علمی که دارند ارزش گذاری و رتبهبندی میکنن و در صورتی که فردی تو دانشگاهی در ایران تحصیل کرده باشه که تو این رتبهبندی بین المللی قرار گرفته شانس بیشتری برای پذیرش داره.
یکی از چیزای مهم برای تحصیل رایگان تو اروپا اخذ ویزای تحصیلیه. دانشجوهایی که از کشورهای غیر اروپایی برای تحصیل رایگان تو اروپا اقدام میکنند نیاز به ویزای تحصیلی برای ورود به این کشور دارن که برای دریافت ویزای تحصیلی شخص بایستی مدارکی رو ارائه بدن که به این صورته:
اصل و کپی مدارک شناسایی متقاضی شامل گذرنامه معتبر و شناسنامه و ترجمه این مدارک
ارائه چند قطع عکس بازمینه سفید
ارائه آخرین مدارک تحصیلی متقاضی و ریز نمرات مربوط به مدرک و ترجمه آن
ارائه نامه پذیرش از دانشگاه مربوطه
اسناد و مدارک بانکی که نشان از توانایی مالی شخص برای هزینههای زندگی و هزینه تحصیل یک سال وی را شامل میشه
ارائه مدرک زبان برای دریافت ویزای تحصیلی الزامی نیست ولی شخص باید با زبان کشور مقصد آشنایی کامل داشته باشه. نکته خیلی مهم در مورد با اخذ ویزای تحصیلی این موضوعه که فرد باید وابستگی مالی، وابستگی عاطفی یا کاری نسبت به ایران داشته باشد که برای این موارد میتونن با پیشنهاد شغلی مبنی بر اینکه شرکت مورد نظر فرد را بعد از اتمام تحصیلات، در ایران نیاز دارد، یا شخص دارای پدر یا مادری که به او وابسته است شانس خود را برای ویزای تحصیلی بالا ببرد. نکته دیگه ای میتونه ریسک ویزای تحصیلی رو بالا ببرد گپ تحصیلیه. نباید فاصله فارغ التحصیلی فرد تا زمان اپلای برای دانشگاه زیاد باشه.
همینطور افرادی که قصد دارند اروپا داشته باشند، میتونن از شرایط جدید تحصیلی در اروپا استفاده کنند. این شرایط که احتمالاً قبل از این جای عنوان نشده، به مدد کارشناسان موسسهMIE، فراهم شده. در واقع تعدادی دانشگاه در اروپا وجود داره که علاوه بر هزینههای پایین( ترمی حدود ۳ یا ۴۰۰۰ دلار) از رشتههای خوبی نیست برخوردارند. به علاوه با تحصیل تو این دانشگاهها میتونن تو اشتغال یابی شما نیز موثر باشن.

شرایط سنی مهاجرت تحصیلی به اروپا
برای تحصیل تو هر مقطعی تو دانشگاههای اروپا باید شرایط دانشگاه مورد نظر مثل شرایط سنی رو رعایت کنین تا امکان اعطای ویزای دانشجویی اروپا واسه شما مهیا بشه. شرایط سنی هر یک از دانشگاههای اروپا تو هر مقطعی متفاوته اما در بسیاری از کشورهای اروپایی تو هر مقطعی متفاوته اما در بسیاری از کشورهای اروپایی برای تحصیل در مقطع دکتری تنها میتونید تا سن ۴۰ سالگی اقدام کنین. تو بعضی از کشورهای اروپایی مثل اتریش برای دریافت پذیرش تحصیلی نیازی به رویت شرایط سنی نیست و برای افرادی که بالای ۴۰ سال دارند میتونن گزینه مناسبی باشن. به طور کلی خیلی از کشورهای اروپایی تا سن ۳۰ سالگی اجازه تحصیل تو مقطع فوق لیسانس و تا سن ۲۵ برای مقطع لیسانس رو به دانشجوهای خارجی میدن. البته این رو باید بدونین که تحصیل رایگان میتونه تاثیر بسیار زیادی روی این مسئله بزاره، برای مثال تو سیستم آموزشی آلمان برای مقطع دکتری تا ۳۶ سال فوق لیسانس تا ۳۰ سال و لیسانس تا ۲۴ سال هستش.
تحصیل رایگان لیسانس در اروپا
برای تحصیل رایگان کارشناسی تو اروپا به طور کلی باعث الزامات و شرایط زیر رو فراهم کرد
سطح زبان: از کشورها ممکنه از دانشجویان بین المللی بخوان که مهارت خود را توی زبان آموزشی نشان بدن. برای برنامههایی که به زبانهای غیر از انگلیسی تدریس میشن، ممکنه متقاضیان نیاز به شرکت در آزمونهای مهارت زبان داشته باشند. به طور مثال تو کشورهایی مانند آلمان و اتریش، تحصیل رایگان ملزم به داشتن دانش زبان آلمانیه.
مدارک تحصیلی: ارسال مدارک تحصیلی مورد به دیپلم و ریز نمرات برای پذیرش از دانشگاهها در مقطع لیسانس
ارسال درخواست: دانشجویان باید مراحل درخواست رو تکمیل کنن و مهارتهای تعیین شده توسط دانشگاههای موسسات آموزش عالی مربوطه را رعایت کنند.
تحصیل تو مقطع کارشناسی ارشد تو اروپا
کارشناسی ارشد رایگان تو اروپا به طور کلی شامل موارد زیره:
مدرک لیسانس: متقاضیان معمولا ملزم به داشتن مدرک لیسانس مربوطه از یک موسسه معتبرند. تو بعضی مواقع، ممکنه شرط معدلم لحاظ بشه
مدارک مربوط به پذیرش: برآورده کردن الزامات ورودی برنامه کارشناسی ارشد انتخاب شده، مثل ریز نمرات دانشگاهی، توصیه نامهها و بیانیه هدف ضروریه.
اقامت و تابعیت: واجد شرایط بودن برای تحصیل کارشناسی ارشد به صورت رایگان اغلب به تابعیت یا وضعیت اقامت دانشجو بستگی داره. بعضی از کشورها این مزایا را به دانشجویان بینالمللی تعمیم میدن، در صورتی که برخی دیگه ممکنه شهروندان اتحادیه اروپا منطقه اقتصادی اروپا را تو اولویت قرار بدن.
تسلط به زبان: مثل برنامههای کارشناسی مهارت تو زبان آموزشی مهمه. دانشجویان بین المللی ممکنه نیاز به ارائه نمرات آزمون زبان داشته باشند مگر اینکه برنامه آنها به زبان انگلیسی ارائه بشه.
تحصیل رایگان تو مقطع دکتری در اروپا
تحصیل دکترا در اروپا خیلی مورد توجه قرار گرفته و اغلب توسط سیاستهای شهریه رایگان یا کم هزینه پشتیبانی میشه و تضمین میکنه که دانشجویان میتونن تحقیقات پیشرفته و مشاغل آکادمیک رو دنبال کنن.
شرایط تحصیلی رایگان دکتری در اروپا به طور کلی شامل موارد زیره:
مدرک کارشناسی ارشد: داوطلبان معمولاً برای درخواست دکتری نیاز به داشتن مدرک کارشناسی ارشد یا مدرک معادل اونو دارن.
پیشنهاد تحقیق: یه پروپوزال تحقیقاتی کاملاً تعریف شده که محدوده مورد نظر مطالعه و اهداف تحقیق رو مشخص میکنه معمولا تو طول فرایند درخواست مورد نیازه.
تایید استاد راهنما: خیلی از موسسات به مدرک دکتری آینده نگر نیاز دارن. دانشجویان تعهدی را از سوی یکی از اعضای محیط علمی که به عنوان ناظر تحقیقاتی آنها خدمت خواهد کرد، تضمین کنن.
رزومه تحصیلی: نشان دادن سوابق تحصیلی قوی اغلب شامل معدل رقابتی، تجربه پژوهشی و انتشارات میتونه شانس پذیرش در مقطع دکتری را افزایش بده.
مصاحبه: phd برنامهها ممکنه از متقاضیا بخواد که در مصاحبه شرکت کنند یا پیشنهاد تحقیقاتی خود رو به یک پانل ارائه بدن.
تمکن مالی: در حالی که ممکنه شهریه رایگان باشه, تامین بودجه برای هزینههای زندگی و هزینههای تحقیقاتی میتونه ضروری باشه. خیلی از دانشگاهها بورسیه, کمک هزینه یا موقعیتهای تحقیقاتی رو برای حمایت از شخص ارائه میدن.
توجه به این نکته مهمه که شرایط خاص برای آموزش رایگان میتونه از کشوری به کشور دیگه و حتی از موسسهای به موسسه دیگه تو همون کشور متفاوت باشه. دانشجویان آینده نگر باید الزامات و دستورالعملهای ارائه شده توسط دانشگاههای مورد علاقه خود را به دقت بررسی کنند تا مطمئن بشن که معیارهای پذیرش بدون شهریه رو برآورده میکنن.

بهترین کشورهای اروپایی برای تحصیل رایگان
تحصیل رایگان تو اروپا همواره جزو پرطرفدارترین موضوعات برای علاقهمندان به تحصیل و زندگی در خارج از ایران محسوب میشه. تحصیل رایگان تو اروپا دانشجو را قادر میسازه تا فقط هزینه زندگی شخصی خود رو پرداخت کنه و حتی با کار حین تحصیل بتونه هزینههای زندگی خود تو اروپا را به صفر برسونه. موجود تو اروپا به دو دسته دانشگاههای دولتی و خصوصی تقسیم بندی میشن که هزینه تحصیل برای دانشجوهای عضو اتحادیه اروپا و سایر کشورها متفاوته. علی رغم اینکه دانشگاهها در طی سالهای اخیر سیاستهای خود را برای جذب دانشجو تغییر دادن و هزینهها را افزایش دادن اما در برخی از دانشگاههای دولتی دانشجویان بینالمللی میتونن تحصیل رایگان تو اروپا را تجربه کنند که به شرح زیره:
متوسط هزینههای زندگی تو کشورهایی مثل آلمان اتریش فرانسه ایتالیا و اسپانیا به ازای یه دانشجو معادل ۷۵۰ تا ۹۵۰ یورو در نظر گرفته میشه.
لازم به ذکره که هزینههای زندگی به سبک زندگی هر فرد و شهر مورد نظر بستگی داره.
هزینههای زندگی دانشجویی در کشورهای چک و لهستان ماهان بین ۴۰۰ تا ۶۰۰ یورو تخمین زده شده. دانشجویان در حین تحصیل تو کشورهای عنوان شده هم ملزم به پرداخت این هزینهها میباشند.
شرایط تحصیل تو اروپا و بررسی دانشگاههای رایگانش
تحصیل رایگان تو اروپا توسط کشورهای پیشرفته
مثل آلمان، اتریش، دانمارک، نروژ و کشورهای دیگه تاپ اروپا یه فرصت ویژه واسه دانشجویان
تو سراسر دنیا هستش. تحصیل رایگان تو اروپا با از بین هزینههای شهری تو دانشگاههای
دولتی باعث ایجاد که پیشرفت تحصیلی بدون توجه به رشتههای اجتماعی یا اقتصادی افراد
امکانپذیر بشه. شرایط تحصیل رایگان تو اروپا تو کشورهایی مثل آلمان و موسسات مشهوری
مثل دانشگاه مونیخ، برلین و دانشگاه هایدلبرگ و در سوئد دانشگاههای معتبری مثل دانشگاه
لوند و دانشگاه اوپسالا و سایر کشورهای دیگه فراهم شده.
کشورهای مختلف مثل اتریش، آلمان، سوئیس،
انگلیس و…. که میتونین به صورت تقریباً مجانی پذیرش بگیرین.
شرایط تحصیل رایگان تو اروپا
دانشجوهایی که برای تحصیل رایگان تو اروپا
اقدام میکنن و برای پذیرش از دانشگاهی مدارک خودشونو ارائه میدن، دانشگاه مربوطه مدارک
تحصیلی شخص رو ارزش گذاری میکنه و با توجه به دروسی که فرد گذرانده از صفر تا ۴ نمره
میده و معدل شخص محاسبه میشه. عملاً بعضی از دروس
خصوصاً دروس عمومی رو ارزش گذاری نمیکنند. مهم در مورد این موضوع اینه که سالیانه سایتهای QS،
سایت تایمز و… دانشگاهها رو با توجه به بار علمی که دارند ارزش گذاری و رتبهبندی
میکنن و در صورتی که فردی تو دانشگاهی در ایران تحصیل کرده باشه که تو این رتبهبندی بین المللی قرار گرفته شانس بیشتری
برای پذیرش داره.
یکی از چیزای مهم برای تحصیل رایگان تو
اروپا اخذ ویزای تحصیلیه. دانشجوهایی که از کشورهای غیر اروپایی برای تحصیل رایگان
تو اروپا اقدام میکنند نیاز به ویزای تحصیلی برای ورود به این کشور دارن که برای دریافت
ویزای تحصیلی شخص بایستی مدارکی رو ارائه بدن که به این صورته:
اصل و کپی مدارک شناسایی متقاضی شامل گذرنامه
معتبر و شناسنامه و ترجمه این مدارک
ارائه چند قطع عکس بازمینه سفید
ارائه آخرین مدارک تحصیلی متقاضی و ریز
نمرات مربوط به مدرک و ترجمه آن
ارائه نامه پذیرش از دانشگاه مربوطه
اسناد و مدارک بانکی که نشان از توانایی
مالی شخص برای هزینههای زندگی و هزینه تحصیل یک سال وی را شامل میشه
ارائه مدرک زبان برای دریافت ویزای تحصیلی
الزامی نیست ولی شخص باید با زبان کشور مقصد آشنایی کامل داشته باشه. نکته خیلی مهم در مورد با اخذ ویزای تحصیلی این
موضوعه که فرد باید وابستگی مالی، وابستگی عاطفی یا کاری نسبت به ایران داشته باشد
که برای این موارد میتونن با پیشنهاد شغلی مبنی بر اینکه شرکت مورد نظر فرد را بعد
از اتمام تحصیلات، در ایران نیاز دارد، یا شخص دارای پدر یا مادری که به او وابسته
است شانس خود را برای ویزای تحصیلی بالا ببرد. نکته دیگه ای میتونه ریسک ویزای تحصیلی
رو بالا ببرد گپ تحصیلیه. نباید فاصله فارغ التحصیلی فرد تا زمان اپلای برای دانشگاه
زیاد باشه.
همینطور افرادی که قصد دارند اروپا داشته
باشند، میتونن از شرایط جدید تحصیلی در اروپا استفاده کنند. این شرایط که احتمالاً
قبل از این جای عنوان نشده، به مدد کارشناسان موسسهMIE،
فراهم شده. در واقع تعدادی دانشگاه در اروپا وجود داره که علاوه بر هزینههای پایین(
ترمی حدود ۳ یا ۴۰۰۰ دلار) از رشتههای خوبی نیست برخوردارند. به علاوه با تحصیل تو این دانشگاهها میتونن تو اشتغال یابی شما نیز
موثر باشن.
مقالات وست ادوایزر همه چیز درباره مهاجرت
شرایط سنی مهاجرت تحصیلی به اروپا
برای تحصیل تو هر مقطعی تو دانشگاههای
اروپا باید شرایط دانشگاه مورد نظر مثل شرایط سنی رو رعایت کنین تا امکان اعطای ویزای
دانشجویی اروپا واسه شما مهیا بشه. شرایط سنی هر یک از دانشگاههای اروپا تو هر مقطعی
متفاوته اما در بسیاری از کشورهای اروپایی تو هر مقطعی متفاوته اما در بسیاری از کشورهای
اروپایی برای تحصیل در مقطع دکتری تنها میتونید تا سن ۴۰ سالگی اقدام کنین. تو بعضی
از کشورهای اروپایی مثل اتریش برای دریافت پذیرش تحصیلی نیازی به رویت شرایط سنی نیست
و برای افرادی که بالای ۴۰ سال دارند میتونن گزینه مناسبی باشن. به طور کلی خیلی از
کشورهای اروپایی تا سن ۳۰ سالگی اجازه تحصیل تو مقطع فوق لیسانس و تا سن ۲۵ برای مقطع
لیسانس رو به دانشجوهای خارجی میدن. البته این رو باید بدونین که تحصیل رایگان میتونه
تاثیر بسیار زیادی روی این مسئله بزاره، برای مثال تو سیستم آموزشی آلمان برای مقطع
دکتری تا ۳۶ سال فوق لیسانس تا ۳۰ سال و لیسانس تا ۲۴ سال هستش.

تحصیل رایگان لیسانس در اروپا
برای تحصیل رایگان کارشناسی تو اروپا به
طور کلی باعث الزامات و شرایط زیر رو فراهم کرد
سطح زبان: از کشورها ممکنه از دانشجویان
بین المللی بخوان که مهارت خود را توی زبان آموزشی نشان بدن. برای برنامههایی که به
زبانهای غیر از انگلیسی تدریس میشن، ممکنه متقاضیان نیاز به شرکت در آزمونهای مهارت
زبان داشته باشند. به طور مثال تو کشورهایی مانند آلمان و اتریش، تحصیل رایگان ملزم
به داشتن دانش زبان آلمانیه.
مدارک تحصیلی: ارسال مدارک تحصیلی مورد
به دیپلم و ریز نمرات برای پذیرش از دانشگاهها در مقطع لیسانس
ارسال درخواست: دانشجویان باید مراحل درخواست
رو تکمیل کنن و مهارتهای تعیین شده توسط دانشگاههای موسسات آموزش عالی مربوطه را
رعایت کنند.
تحصیل تو مقطع کارشناسی ارشد تو اروپا
کارشناسی ارشد رایگان تو اروپا به طور کلی
شامل موارد زیره:
مدرک لیسانس: متقاضیان معمولا ملزم به داشتن
مدرک لیسانس مربوطه از یک موسسه معتبرند. تو بعضی مواقع، ممکنه شرط معدلم لحاظ بشه
مدارک مربوط به پذیرش: برآورده کردن الزامات
ورودی برنامه کارشناسی ارشد انتخاب شده، مثل ریز نمرات دانشگاهی، توصیه نامهها و بیانیه
هدف ضروریه.
اقامت و تابعیت: واجد شرایط بودن برای تحصیل
کارشناسی ارشد به صورت رایگان اغلب به تابعیت یا وضعیت اقامت دانشجو بستگی داره. بعضی
از کشورها این مزایا را به دانشجویان بینالمللی تعمیم میدن، در صورتی که برخی دیگه
ممکنه شهروندان اتحادیه اروپا منطقه اقتصادی اروپا را تو اولویت قرار بدن.
تسلط به زبان: مثل برنامههای کارشناسی
مهارت تو زبان آموزشی مهمه. دانشجویان بین المللی ممکنه نیاز به ارائه نمرات آزمون
زبان داشته باشند مگر اینکه برنامه آنها به زبان انگلیسی ارائه بشه.
تحصیل رایگان تو مقطع دکتری در اروپا
تحصیل دکترا در اروپا خیلی مورد توجه قرار
گرفته و اغلب توسط سیاستهای شهریه رایگان یا کم هزینه پشتیبانی میشه و تضمین میکنه
که دانشجویان میتونن تحقیقات پیشرفته و مشاغل آکادمیک رو دنبال کنن.
شرایط تحصیلی رایگان دکتری در اروپا به
طور کلی شامل موارد زیره:
مدرک کارشناسی ارشد: داوطلبان معمولاً برای
درخواست دکتری نیاز به داشتن مدرک کارشناسی ارشد یا مدرک معادل اونو دارن.
پیشنهاد تحقیق: یه پروپوزال تحقیقاتی کاملاً
تعریف شده که محدوده مورد نظر مطالعه و اهداف تحقیق رو مشخص میکنه معمولا تو طول فرایند
درخواست مورد نیازه.
تایید استاد راهنما: خیلی از موسسات به
مدرک دکتری آینده نگر نیاز دارن. دانشجویان تعهدی را از سوی یکی از اعضای محیط علمی
که به عنوان ناظر تحقیقاتی آنها خدمت خواهد کرد،
تضمین کنن.
رزومه تحصیلی: نشان دادن سوابق تحصیلی قوی
اغلب شامل معدل رقابتی، تجربه پژوهشی و انتشارات میتونه شانس پذیرش در مقطع دکتری
را افزایش بده.
مصاحبه: phd
برنامهها ممکنه از متقاضیا بخواد که در مصاحبه شرکت کنند یا پیشنهاد
تحقیقاتی خود رو به یک پانل ارائه بدن.
تمکن مالی: در حالی که ممکنه شهریه رایگان
باشه, تامین بودجه برای هزینههای زندگی و هزینههای تحقیقاتی میتونه ضروری باشه.
خیلی از دانشگاهها بورسیه, کمک هزینه یا موقعیتهای تحقیقاتی رو برای حمایت از شخص
ارائه میدن.
توجه به این نکته مهمه که شرایط خاص برای
آموزش رایگان میتونه از کشوری به کشور دیگه و حتی از موسسهای به موسسه دیگه تو همون
کشور متفاوت باشه. دانشجویان آینده نگر باید الزامات و دستورالعملهای ارائه شده توسط
دانشگاههای مورد علاقه خود را به دقت بررسی کنند تا مطمئن بشن که معیارهای پذیرش بدون
شهریه رو برآورده میکنن.
بهترین کشورهای اروپایی برای تحصیل رایگان
تحصیل رایگان تو اروپا همواره جزو پرطرفدارترین
موضوعات برای علاقهمندان به تحصیل و زندگی در خارج از ایران محسوب میشه. تحصیل رایگان
تو اروپا دانشجو را قادر میسازه تا فقط هزینه زندگی شخصی خود رو پرداخت کنه و حتی
با کار حین تحصیل بتونه هزینههای زندگی خود تو اروپا را به صفر برسونه. موجود تو اروپا
به دو دسته دانشگاههای دولتی و خصوصی تقسیم بندی میشن که هزینه تحصیل برای دانشجوهای
عضو اتحادیه اروپا و سایر کشورها متفاوته. علی رغم اینکه دانشگاهها در طی سالهای
اخیر سیاستهای خود را برای جذب دانشجو تغییر دادن و هزینهها را افزایش دادن اما در
برخی از دانشگاههای دولتی دانشجویان بینالمللی میتونن تحصیل رایگان تو اروپا را
تجربه کنند که به شرح زیره:
متوسط هزینههای زندگی تو کشورهایی مثل
آلمان اتریش فرانسه ایتالیا و اسپانیا به ازای یه دانشجو معادل ۷۵۰ تا ۹۵۰ یورو در
نظر گرفته میشه.
لازم به ذکره که هزینههای زندگی به سبک
زندگی هر فرد و شهر مورد نظر بستگی داره.
هزینههای زندگی دانشجویی در کشورهای چک
و لهستان ماهان بین ۴۰۰ تا ۶۰۰ یورو تخمین زده شده. دانشجویان در حین تحصیل تو کشورهای
عنوان شده هم ملزم به پرداخت این هزینهها میباشند.